Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub umbrela Târgului de Crăciun.

De la piese de teatru pentru copii, la diverse concerte și  interpretări artistice pentru adulți, toate  sunt activări care pun în mișcare familia, care armonizează Piața Unirii și îi adună pe toți laolaltă.

Pe lista celor mai sonore nume de artiști se numără Voltaj, Smiley, Mirabela Dauer, Analia Selis, Robin and the Backstabbers, Fără Zahăr, Moonlight Breakfast.

Ziua de 24 noiembrie vine cu trei mari surprize din partea organizatorilor Târgului de Crăciun:

  1. Deschiderea oficială a Târgului împreună cu aprinderea luminilor de Crăciun din Piața Unirii;
  2. Concertul Young & Famous Orchestra cu spectacolul “Lights of joy” care acordă un accent deosebit muzicii clasice, ca parte însemnată a vieții culturale românești. Aceștia își doresc să îmbine conceptul de concert simfonic cu abordarea modernă a tânărului ascultător. Pe scena de la Cluj, artiștii  vor încerca să redea sărbătorile anilor `60 punând accentul pe familie și pe atmosfera din casă;
  3. Lansarea oficială a videoclipului trupei Hara, care se numește sugestiv „Ne vedem la Cluj”. Îl vom urmări împreună cu membrii trupei și vom cânta unele dintre cele mai îndrăgite piese ale acestora.

Distracția continuă pe parcursul întregului weekend: spectacolul de teatru oferit de Reactor Cluj, intitulat „Proteine Fluorescente” – în data de 25 noiembrie, “Povești la gura sobei” oferite de Asociația Urbannect – în data de 26 noiembrie, Școala de muzică Voltaj Academy și trupa Voltaj în aceeași dată.

„Vă așteptăm în <<format complet de familion>> la deschiderea Târgului de Crăciun și la evenimentele din 24 noiembrie până în 31 decembrie. Am pregătit evenimente pentru întreaga familie: ateliere la Căsuța lui Moș Crăciun, concerte de muzică ușoară și colinde, teatru, spectacol de tango interactiv, concerte de muzică clasică, folk, spectacolul pentru cei mici FROZEN – Tărâmul de Gheață. Programul complet îl găsiți pe site-ul nostru: „www.familiondecraciun.ro și pe materialele de la Centrul Info din Piața Unirii. – declară Mihai Oprean, coordonatorul Târgului de Crăciun.

Ce surprize ne așteaptă pe tot parcursul Târgului

Conceptul nou al Târgului de Crăciun pune accent pe placul tuturor membrilor din familie, astfel că indiferent de vârstă, gusturi și capricii, programul evenimentelor este gândit pentru a-i bucura pe toți.

Pentru membrii ceva mai zburdalnici, concertează:
VOLTAJ, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, BYRON, FUN FACTORY, ADMIRAL C4C, ȘCOALA DE MUZICĂ THE BEAT.

Pentru iubitorii de Jazz și ritmuri dansante:
MOONLIGHT BREAKFAST, BLUE VELVET, BLUEJAYS, PETRA AKER, TWO TO TANGO.

Pentru cei cu cele mai variate gusturi :
SMILEY, PROCONSUL, VUNK, DJ LE MINION, DJ VLAD BRETAN, MIRABELA DAUER, BOSQUITO, TRUPA NATIF, ANALIA SELIS, MONICA ANGHEL, ȘCOALA DE MUZICĂ VOLTAJ ACADEMY, SEVEN, ARTSCHOOL,  URBANNECT: POVEȘTI LA GURA SOBEI.

Iar pentru cei mai tineri și veseli omuleți din familie, programul Târgului se arată plin de surprize: TĂRÂMUL DE GHEAȚĂ MUSICAL, CĂSUȚA LUI MOȘ CRĂCIUN CU ATELIERE CREATIVE PENTRU CEI MICI, TRAMVAIUL LUI MOȘ CRĂCIUN, FAMOUS ART.

sursa: cluju.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

Se întâmplă la Cluj! Aplicaţia mobilă care combate risipa alimentară şi procură hrană pentru săraci

Adrian Loghin - Mar 21, 2018

Risipa alimentară este o realitate demonstrată de cifre şi experimentată de fiecare persoană în parte. Un raport al Uniunii Europene…

National
shares0 views
National
shares0 views

Ministerul Justiţiei lucrează la un proiect de lege care prevede ca deținuții care stau în condiții necorespunzătoare să primească bani

Adrian Loghin - Mar 21, 2018

Ministerul Justiţiei lucrează la un proiect de lege care prevede conferirea de despăgubiri, compensaţii materiale, pentru perioada cât un deţinut…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Proiectil neexplodat găsit de un bistriţean în şanţul de lângă casă (FOTO)

Adrian Loghin - Mar 21, 2018

Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistrița – Năsăud a fost solicitat să intervinăpe raza localității Rusu Bîrgăului, în zona ”La arini”, pentru…