THOMAS ANDERS & MODERN TALKING în concert la Cluj

THOMAS ANDERS & MODERN TALKING band, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE și OTTAWAN vor concerta în 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena (Sala Polivalentă) din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului DISCOTECA ’80, organizat de Backstage Production.

Doritorii mai au la dispoziție doar 300 de bilete puse în vânzare pentru concert.

„Organizăm acest tip de concerte pentru al treilea an consecutiv în urma reacțiilor extrem de entuziaste venite din partea publicului. Oamenii ne spun că e o mare bucurie faptul că, deși în trecut nici nu-și permiteau să viseze la acest lucru, acum pot să vadă pe viu artiști pe care i-au adorat în tinerețe”, detaliază Levente Sánta, directorul evenimentului.

Ultimele 300 de bilete disponibile se pot achiziționa ONLINE pe:

  • eventim.ro;
  • bilete.ro;

sau la agențiile de bilete din oraș:

  • Iulius Mall (parter) – Standul eventim.ro;
  • BTarena (Sala Polivalentă) – Casieria bilete.ro;
  • librăriile Diverta din toată țara;
  • hypermarketul Carrefour din Vivo! Cluj-Napoca (biroul Info);
  • librăriile Cărturești din toată țara;
  • librăriile Humanitas din toată țara;
  • benzinăriile OMV din toată țara;
  • magazinele Orange Shop din toată țara.

Prețurile biletelor încep de la 139 lei + TAXE și pot fi consultate pe www.discoteca80.ro.

Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv intrare gratuită la Standard Seat Zone, în cazul în care stau pe același scaun cu însoțitorul adult. Copiii cu vârsta de peste 12 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult.

Melodii cunoscute și îndrăgite – ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You know it’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), dar și multe altele vor răsuna în 21 septembrie, când publicul va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte pe idolii muzicali ai anilor ‘80.

Evenimentul va avea o durată de peste 5 ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care va încânta audiența cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.
Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, a dansat și s-a distrat la Sala Polivalentă din Cluj, alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

Mai multe informații despre bilete și despre concertul Discoteca ‘80 pot fi aflate de pe websiteul oficial www.discoteca80.ro, respectiv de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Accident în Cluj! O persoană rănită grav după un impact violent între două maşini (FOTO)

Gherleanul - Dec 05, 2019

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe drumul Sfântul Ion din Cluj-Napoca. Un şofer nevinovat se…

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Moş Nicolae a fost găsit! IPJ Cluj: „Am legitimat o persoană suspectă, care avea un bagaj mare și se deplasa greoi”

Gherleanul - Dec 05, 2019

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj l-a găsit pe Moş Nicolae. Poliţiştii clujeni au făcut anunţul pe propria pagina de Facebook,…

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Peste 42.000 de abonamente vândute la UNTOLD 2020

Gherleanul - Dec 05, 2019

În cea de-a treia rundă de vânzare care s-a desfășurat miercuri, 4 decembrie, peste 10.000 de fani ai festivalului și-au…

Leave a Comment

Your email address will not be published.