Traficul de pe DN1C Dej – Gherla – Cluj a devenit o adevărată jungla (VIDEO)

Drumul Naţional 1C sau Drumul European 576 care leagă localităţile Cluj-Napoca şi Dej a devenit în ultimul an o adevărată aventură periculoasă.

Mulţi şoferi ne-au transmis mesaje spunând că le este pur şi simplu să mai circule pe acest drum, din cauză că nu mai exista nicio regulă. Depăşirile la limită, tachinările în trafic, marcajele rutiere lipsă şi asfaltul denivelat sunt câteva din cele mai importante probleme ale unei şosele, care până în vara lui 2016, a fost considerată una din cele mai bune din România.

Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Cluj este responsabilă de starea şoselei. Reprezentanţii direcţiei au fost contactat de nenumărate ori, încă de anul trecut, pentru a explica de ce Drumul European 576 a ajuns în această stare, însă mereu răspunsul a fost: “Trimiteţi o cerere scrisă şi va răspundem conform legii”.

Vă reamintim că pe acest drum au loc accidente în mod frecvent: cel puţin unu pe săptămână.

În imaginile de jos vă prezentăm o filmare care surpinde exact cum se desfăşoară traficul pe acest drum de care autorităţile şi-au bătut joc:

Stiri care te-ar putea interesa

Divertisment
shares0 views
Divertisment
shares0 views

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va fi deschis astăzi. Programul complet

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

Din 24 noiembrie, până în 30 decembrie, Clujul va fi energizat zilnic de activități și evenimente care sărbătoresc familionul sub…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Campania „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca

Adrian Loghin - Nov 24, 2017

În perioada 25-26 noiembrie, caravana „Alege oaia!” va ajunge la Cluj-Napoca, pe platoul de la Expo Transilvania. Timp de două zile…

National
shares0 views
National
shares0 views

Actriţa Stela Popescu a decedat

Adrian Loghin - Nov 23, 2017

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de…