Traficul de pe DN1C Dej – Gherla – Cluj a devenit o adevărată jungla (VIDEO)

Drumul Naţional 1C sau Drumul European 576 care leagă localităţile Cluj-Napoca şi Dej a devenit în ultimul an o adevărată aventură periculoasă.

Mulţi şoferi ne-au transmis mesaje spunând că le este pur şi simplu să mai circule pe acest drum, din cauză că nu mai exista nicio regulă. Depăşirile la limită, tachinările în trafic, marcajele rutiere lipsă şi asfaltul denivelat sunt câteva din cele mai importante probleme ale unei şosele, care până în vara lui 2016, a fost considerată una din cele mai bune din România.

Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Cluj este responsabilă de starea şoselei. Reprezentanţii direcţiei au fost contactat de nenumărate ori, încă de anul trecut, pentru a explica de ce Drumul European 576 a ajuns în această stare, însă mereu răspunsul a fost: “Trimiteţi o cerere scrisă şi va răspundem conform legii”.

Vă reamintim că pe acest drum au loc accidente în mod frecvent: cel puţin unu pe săptămână.

În imaginile de jos vă prezentăm o filmare care surpinde exact cum se desfăşoară traficul pe acest drum de care autorităţile şi-au bătut joc:

Stiri care te-ar putea interesa

Eveniment
shares0 views
Eveniment
shares0 views

Doi bărbaţi din Hunedoara au fost prinşi la furat în Dej

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Polițiștii din Dej au depistat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și furt. La data de 19…

National
shares0 views
National
shares0 views

Deputatii au respins majorarea alocațiilor copiilor la 200 de lei

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Deputații au respins, marți, un proiect de lege care prevede majorarea alocațiilor pentru copii la 200 de lei pe lună.…

Sport
shares0 views
Sport
shares0 views

Gherla pedalează – eveniment vineri de la ora 13

Adrian Loghin - Sep 20, 2017

Vineri, 22 septembrie, de la ora 13,00 în municipiul Gherla are loc o nouă ediţie a compeţiţiei cicliste „Gherla pedalează”,…