Trupe din cadrul Penitenciarului Gherla vor defila de 1 Decembrie la Gherla şi Alba Iulia

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la aniversarea Marii Uniri de la 1918,  în ziua de sâmbătă, 1 decembrie 2018, Penitenciarul Gherla, ca instituţie publică din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, va participa, alături de celelalte structuri ale statului, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României organizate atât în municipiul Gherla, cât și în Orașul Marii Uniri, Alba Iulia.

Începând cu ora 15:00, 25 de membrii ai personalului din cadrul Penitenciarului Gherla vor participa la ceremonia militară ce se va desfăşura la Alba Iulia, alături de detaşamentele de onoare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum și alte detașamente din cadrul celorlalte structuri ale statului.

Totodată, începând cu ora 11:00, două plutoane formate dintr-un număr 32 de membrii ai personalului vor participa la ceremonia organizata cu ocazia sărbătoriri Centenarului, în municipiul Gherla.

Penitenciarul Gherla își manifestă astfel identitatea națională, respectul și patriotismul fată de țară, sărbătorind Ziua Națională a României, alături de celelalte detașamente precum și alături de mulțimea de oameni prezenți atât în Orașul Marii Uniri, cât și în municipiul Gherla. Personalul din sistemul penitenciar promovează  şi cultivă în permanenţă respectul faţă de valorile etice, morale, ale libertăţii şi demnităţi umane, respectul față de lege, comemorând cu toții un act de conştiinţă şi patriotism în context naţional.

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, National
shares0 views
Actualitate, National
shares0 views

197 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române

Gherleanul - Mar 20, 2019

La 25 martie 2019 se împlinesc 197 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române, această dată având atât…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Şofer beat prins de poliţiştii gherleni! Acesta provocase un accident rutier

Gherleanul - Mar 20, 2019

La data de 19 martie, în jurul orei 17.55, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla deplasaţi la un eveniment rutier…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Bărbat închis la Penitenciarul Gherla! A primit 3 ani pentru că a violat o femeie

Gherleanul - Mar 20, 2019

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, Postul de Poliţie Măguri Răcătău au pus în aplicare un mandat de executare a…

Leave a Comment

Your email address will not be published.