Trupe din cadrul Penitenciarului Gherla vor defila de 1 Decembrie la Gherla şi Alba Iulia

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la aniversarea Marii Uniri de la 1918,  în ziua de sâmbătă, 1 decembrie 2018, Penitenciarul Gherla, ca instituţie publică din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, va participa, alături de celelalte structuri ale statului, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României organizate atât în municipiul Gherla, cât și în Orașul Marii Uniri, Alba Iulia.

Începând cu ora 15:00, 25 de membrii ai personalului din cadrul Penitenciarului Gherla vor participa la ceremonia militară ce se va desfăşura la Alba Iulia, alături de detaşamentele de onoare din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum și alte detașamente din cadrul celorlalte structuri ale statului.

Totodată, începând cu ora 11:00, două plutoane formate dintr-un număr 32 de membrii ai personalului vor participa la ceremonia organizata cu ocazia sărbătoriri Centenarului, în municipiul Gherla.

Penitenciarul Gherla își manifestă astfel identitatea națională, respectul și patriotismul fată de țară, sărbătorind Ziua Națională a României, alături de celelalte detașamente precum și alături de mulțimea de oameni prezenți atât în Orașul Marii Uniri, cât și în municipiul Gherla. Personalul din sistemul penitenciar promovează  şi cultivă în permanenţă respectul faţă de valorile etice, morale, ale libertăţii şi demnităţi umane, respectul față de lege, comemorând cu toții un act de conştiinţă şi patriotism în context naţional.

 

 

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Accident noaptea trecută pe o stradă din Gherla! Şoferul, fără permis, a fugit de la faţa locului

Gherleanul - May 23, 2019

La data de 22 mai, în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gherla au intervenit la un eveniment…

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

FOTO | Lucrările derulate pe DJ 109C Gherla – Fizeșu Gherlii – Țaga – Geaca – DN16 au intrat în faza de asfaltare

Gherleanul - May 23, 2019

Pe drumul judeţean 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – DN16 lucrările de întreținere au intrat în…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident în lanţ în Urişor! A fost implicat şi un şofer din Gherla

Gherleanul - May 22, 2019

Un accident de circulaţie din care a rezultat vătămarea unei persoane a avut loc astăzi, în jurul orei 12, pe…

Leave a Comment

Your email address will not be published.