Urmărire ca în filme din Beclean până în Dej! Motivul pentru care un şofer nu a putut fi oprit de poliţişti (VIDEO/FOTO)

Urmărire ca în filme pe străzile din Dej. Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a pus “pe jar” poliţiştii din Beclean şi Dej, scrie Dejeanul.ro.

Poliţiştii din Beclean au pornit în urmărirea şoferului după ce acesta a efectuat o depăşire neregulamentară. Bărbatul nu a oprit la semnalele politistilor şi şi-a continuat drumul spre Dej.

Au fost alertaţi şi poliţiştii dejeni care au pregătit un filtru la intrare în oraş. Nici acest lucru nu l-a oprit pe bărbatul care a continuat să fugă de oamenii legii. Urmărirea s-a încheiat însă pe strada Crângului din Dej, între blocuri.

Clujeanul a oprit maşina şi a fugit pe jos, însă un trecător i-a pus piedică, motiv pentru care poliţiştii au reuşit să îl prindă.

În total, cinci echipaje de poliţie din Dej şi Beclean au fost pe urmele bărbatului. După ce a fost prins, acesta a declarat că nu a auzit maşinile de poliţie care îl urmăreau. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Şoferul a lovit zilele trecute un pieton în Botoşani, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Cu toate acestea, bărbatul avea o dovadă valabilă care îi dădea dreptul să conducă un autoturism.

Revenim cu detalii si imagini video.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Pasarela pietonală din Gara Gherla va fi modernizată anul viitor

Gherleanul - Dec 18, 2018

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a transmis că pasarela de la Gara Gherla va fi reabilitată. ”În cursul anului 2019, Sucursala…

National
shares0 views
National
shares0 views

Bugetarii vor avea mai multe zile libere de sărbători

Gherleanul - Dec 17, 2018

Guvernul face un cadou bugetarilor înainte de Crăciun. Zilele de luni, 24 decembrie, respectiv 31 decembrie, au fost declarate libere…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Tânăr de 27 de ani dat dispărut! Dacă îl vedeţi, sunaţi la 112

Gherleanul - Dec 17, 2018

 Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu din 22 noiembrie și…