Urmărire ca în filme din Beclean până în Dej! Motivul pentru care un şofer nu a putut fi oprit de poliţişti (VIDEO/FOTO)

Urmărire ca în filme pe străzile din Dej. Un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani a pus “pe jar” poliţiştii din Beclean şi Dej, scrie Dejeanul.ro.

Poliţiştii din Beclean au pornit în urmărirea şoferului după ce acesta a efectuat o depăşire neregulamentară. Bărbatul nu a oprit la semnalele politistilor şi şi-a continuat drumul spre Dej.

Au fost alertaţi şi poliţiştii dejeni care au pregătit un filtru la intrare în oraş. Nici acest lucru nu l-a oprit pe bărbatul care a continuat să fugă de oamenii legii. Urmărirea s-a încheiat însă pe strada Crângului din Dej, între blocuri.

Clujeanul a oprit maşina şi a fugit pe jos, însă un trecător i-a pus piedică, motiv pentru care poliţiştii au reuşit să îl prindă.

În total, cinci echipaje de poliţie din Dej şi Beclean au fost pe urmele bărbatului. După ce a fost prins, acesta a declarat că nu a auzit maşinile de poliţie care îl urmăreau. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Şoferul a lovit zilele trecute un pieton în Botoşani, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Cu toate acestea, bărbatul avea o dovadă valabilă care îi dădea dreptul să conducă un autoturism.

Revenim cu detalii si imagini video.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…