Violeta Măhălean din Gherla a fost aleasă vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale Cluj (FOTO)

Vineri 13 octombrie a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al OFL Cluj în cadrul căruia a fost aleasă noua echipă a Biroului Politic Județean Cluj. Violeta Măhălean din Gherla a fost votată ca vicepreşedinte în cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale Cluj.

Am fost onorată să fiu reconfirmată în poziția de președinte al OFL Cluj pentru următorii 4 ani.

          Noua echipă are misiunea de a acționa constant și permanent pentru implementarea egalității de gen în procesul decizional politic. Astfel, vom milita pentru recunoașterea într-o mai mare măsură a implicării femeilor în societate și în mediul politic, vom elabora și implementa programe și acțiuni cu scop politic, social, economic și cultural, corespunzător intereselor și aspirațiilor femeilor din PNL și nu numai. Dorim să continuăm acțiunile cu impact asupra electoratului PNL, să promovăm oferta politică a PNL în rândul electoratului.

          Într-o Românie în care scandalul politic a devenit normalitate, în care cetățenii nu se simt reprezentați și în care copiii noștri aleg să plece peste hotare pentru a-și crea un drum mai bun în viață, noi doamnele din OFL, avem obligația să ne implicăm! Vrem și putem să schimbăm mentalitatea oamenilor și să aducem normalitatea în viața noastră și a familiilor noastre. Trebuie să demonstrăm, fie și numai prin puterea exemplului personal, că neimplicarea în viața politică ne-a adus în situația în care decidenții politici joacă la ruletă viitorul nostru și al copiilor noștri, prin incompetența și nepăsarea lor!

          Toate doamnele care și-au început mandatul vineri, 13 octombrie, vor schimba percepția conform căreia combinația ”vineri – 13” aduce ghinion, prin implicarea personală pentru schimbarea în bine pe care o așteptăm de 27 de ani! Da, se poate, ca ”vineri – 13” să fie o zi care aduce succesul!

          Mulțumesc doamnelor care au făcut parte din Biroul Politic Județean și din Birourile Politice Locale care și-au încheiat mandatul!” a transmis Mihaela Suciu.

În alegerile care s-au derulat în organizațiile din județ, au fost alese doamnele care vor conduce: OFL Dej: Violeta Mureșan, OFL Huedin: Florineta Resteman, OFL Gherla: Violeta Măhălean, OFL Florești: Alina Chioreanu, OFL Câmpia Turzii: Alexandra Șerb, OFL Turda: Rodica Rusu.

Componența noului BPJ al OFL Cluj:

Președinte:

Mihaela SUCIU

Prim-vicepreședinte:

Valentina COCAN

Violeta MUREȘAN

Secretar General:

Viorica SZOCS

Secretar General Adjunct:

Mihaela PETREAN

Maria MEGYERI

Vicepreședinte: 

Melinda ALEXANDRU

Alina CHIORENAU

Felicia GHEORGHIU

Otilia MARINA

Violeta MĂHĂLEAN (Gherla)

Ligia POP

Florineta RESTEMAN

Rodica RUSU

Alexandra STOICA

Alexandra ȘERB

Membri:

Adriana BRAD

Tatiana HINTEUAR

Ioana IVĂȘCAN

Mariana RUS

Ana Maria SENTEȘ

Președinte CJRS OFL

Dina PRIPON

Președinte CA

Bianca DEAC

Trezorier

Cornelia GRIGORE

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Tânăr din Iclod reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat că a furat două biciclete

Gherleanul - Jun 23, 2018

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat trei tineri bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete. O persoană…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Imagini VIDEO cu suspectul care ar fi încercat să omoare un pompier la Cluj

Gherleanul - Jun 23, 2018

Polițiștii din Cluj-Napoca au dat publicității imagini cu suspectul care ar fi vrut să îl omoare pe un angajat al…

Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views
Eveniment, Stiri din Judet
shares0 views

Trei tineri din Cluj arestaţi pentru trafic de droguri (FOTO)

Gherleanul - Jun 22, 2018

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la…