We Love Retro la Cluj Napoca cu C.C. Catch, N-Trance, East 17, Masterboy& Beatrix Delgado, N&D și Brooklyn Bounce Dj

Fanii disco party-urilor ca-n anii 80 și 90 vor avea parte de cea mai tare noapte retro la a 5 a ediție We Love Retro pe 20 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Pe cele două scene ale evenimentului vor urca nume mari ale muzicii retro, C.C. Catch regina muzicii disco a anilor 80 fiind headliner-ul acestei ediții.

Generații întregi se adună la We Love Retro, the biggest party in Romania pentru a asculta live marile hit-uri ale anilor 80 printre care și “I can lose my heart tonight”, “Heaven and hell”, Heartbreak hotel”, “Are you man enough” și “Soul survivor”.

Alături de ea vor urca pe scenă N-Trance, cei ce au vândut  5 milioane de piese în întreaga lume și au făcut explozie la mii de concerte din 1991 până în present.

East 17, băieții adorați de toate fetele în anii 90, vor face ravagii pe scena principală de la We Love Retro la fel ca-n anii de glorie. Versurile lor s-au născut din dorința de a transmite iubirea într-un mod unic și asta le-a adus cel mai mare succes.

Masterboy & Beatrix Delgado sunt cunoscuți pentru hit-urile massive precum “Mister Feeling” și “Generation of love”și vin pe 20 octombrie să încingă ringul de dans la cel mai mare retro party.

N&D, trupă formată la finalul anilor 90 și extrem de îndrăgită de iubitorii de retro va stârni din nou nostalgia fanilor în seara de 20 octombrie.

Brooklyn Bounce Dj, regii mix-urilor trance vor încinge atmosfera cu piese precum “Take a ride” și “Get ready to bounce”.

Mai multe detalii legate de biletele pentru evenimentul We Love Retro Cluj Napoca de pe 20 noiembrie se găsesc pe www.weloveretro.ro/bilete.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Social-cultură
shares0 views
Actualitate, Social-cultură
shares0 views

15 deținuți din cadrul Penitenciarului Gherla vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Gherleanul - Oct 19, 2018

Cincisprezece deținuți, femei și bărbați, din cadrul Penitenciarului Gherla, vor participa azi 19  octombrie , la Bursa locurilor de muncă…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

FOTO | Accident rutier grav în Cluj! Un bărbat de 41 de ani a decedat după ce s-a răsturnat cu maşina

Gherleanul - Oct 18, 2018

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Sfântul Ioan din Cluj-Napoca. Un bărbat în vârstă…

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Acţiune a poliţiştilor pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool

Gherleanul - Oct 18, 2018

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Dej au acționat pe DJ108 B, pe raza localității Recea Cristur, pentru prevenirea…