Acţiune preventivă a poliţiştilor din Gherla în zona unităţilor şcolare

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, ai Biroului de Analiză și Prevenire a Criminălității, precum și polițiștii de proximitate din cadrul Poliției municipiului Gherla, au desfășurat ieri activități specifice în incinta și zonele adiacente ale unităților de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Gherla.

Printre scopurile acțiunilor desfășurate de aceștia, s-a numărat creșterea  gradului de siguranță a elevilor și a personalului  didactic/auxiliar și prevenirea delincvenței juvenile.

Totodată, a fost urmărită verificarea respectării măsurilor de siguranță în incinta și în proximitatea acestor unități, în vederea prevenirii răspândirii virusului Sars Cov-2.

Au fost verificate 12 unități de învățământ preuniversitar, 4 societăți comerciale din zona adiacentă acestora, persoanlul de pază al unităților de învățământ preuniversitar, fiind legitimate aproximativ 20 de persoane.

În cadrul activităților întreprinse, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, au vizitat o casă de tip familial, din municipiul Gherla, ocazie cu care au purtat discuții cu mai mulți minori pentru prevenirea plecărilor voluntare și a victimizării acestora.

foto: arhiva

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views
Actualitate, Politic-administrativ
shares0 views

Au demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca (FOTO)

Admin - Jul 23, 2021

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de asfaltare pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Anterior acestei operațiuni a fost…

Actualitate, Social
shares0 views
Actualitate, Social
shares0 views

Bobâlna își face brand de comună

Admin - Jul 23, 2021

Din dorința de a dezvolta spiritul antreprenorial din mediul rural, membrii din Cluj ai Romanian Business Leaders (RBL) au pus…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Accident rutier grav în Jucu! O femeie a murit după impactul dintre o maşină şi un TIR (FOTO)

Admin - Jul 22, 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 1C Cluj-Napoca – Gherla,…