Acţiuni ale poliţiştilor la Gherla şi în localităţile din zonă! Au fost aplicate zeci de amenzi

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au acționat în acest sfârșit de săptămână în scopul creșterii gradului de disciplină rutieră pe toate arterele de circulație de pe raza de competență și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Au fost legitimate 110 persoanae și verificate 60 de vehicule, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, ca urmare a abaterilor constatate.

10 sancțiuni au fost cauzate de nerespectarea normelor rutiere, în acord cu OUG 195/2002R, fiind reținute 3 permise de conducere.

În cadrul activităților desfășurate, la data de 26 septembrie polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism, pe raza localității Mintiu Gherlii, fără a fi deținătorul unui permis de conducere.

Cu ocazia controlului în trafic efectuat, tânărul a furnizat inițial datele de identificare ale unei alte persoane, posesoare de permis de conducere.

În cauză polițiștii au demarat cercetări, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea.

De asemenea, la data de 26 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Gherla au intensificat activitățile pentru crearea unui climat optim de siguranță rutieră și prevenirea producerii de evenimente negative în trafic.

Activitățile de control au condus la constatarea a 36 de contravenții, generate de abaterile la regimul rutier. Dintre acestea, 21 au reprezentat încălcări ale prevederilor referitoare la regimul legal de viteză.

De asemenea, polițiștii au reținut 7 permise de conducere, ca măsuri complementare.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a prezentat la școală un certificat de vaccinare fals pentru copilul său

Admin - Oct 23, 2021

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi prezentat la școală un certificat de vaccinare…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Focuri de armă în trafic la Turda! Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat

Admin - Oct 21, 2021

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Cluj. Un poliţist din Turda a tras mai multe focuri de…

Social
shares0 views
Social
shares0 views

Direcția Asistență Socială Gherla distribuie lapte praf gratuit

Admin - Oct 21, 2021

Primăria Municipiului Gherla prin Direcția Asistență Socială vă aduce la cunoștință că începând de ieri, 20 octombrie 2021, va distribui…