Bătrâni din Iclod executați silit de Patria Credit pentru credite false

Mai mulți bătrâni din comuna Iclod, județul Cluj, au fost executați silit de către Patria Credit IFN pentru că nu și-au plătit creditele. Numai că bătrânii nu au știut de creditele luate pe numele lor de către o fostă angajată Patra Credit și o altă femeie din satul lor. Cele două sunt trimise în judecată pentru înșelăciune din ianuarie, dar păgubiții încă primesc notificări de executare silită de la instituția financiară nebancară, noteaza Clujust.ro.

Oamenii, unii trecuți de 80 de ani, au fost bombardați în ultimii doi ani cu somații și notificări de la executorul Patria Credit. S-a ajuns chiar să le fie luați bani din pensii pentru acoperirea unor credite, cu toate că oamenii nu au trecut pragul vreunei agenții Patria Credit IFN.

Au aflat însă când au început somațiile de la instituția financiară nebancară că în perioada 2007-2008 au devenit titulari de contracte de credit sau giranți. La început cineva a achitat ratele, însă după circa un an s-a oprit. Bătrânii spun că în acea perioadă  au dat buletinele unei femei din sat din diverse motive.

Articolul integral poate fi citit pe Clujust.ro.

batrani-Iclod-inselati-credite-www.gherleanul.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Social
shares0 views
Actualitate, Social
shares0 views

Acţiune preventivă a poliţiştilor din Gherla în zona unităţilor şcolare

Admin - Jun 11, 2021

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, ai Biroului de Analiză și Prevenire a Criminălității, precum și polițiștii de proximitate din…

Actualitate, Sanatate
shares0 views
Actualitate, Sanatate
shares0 views

Gherla – în top 5 municipii din România cu cea mai mare rată de vaccinare anti-COVID

Admin - Jun 11, 2021

Municipiul Gherla se află pe locul 5 în topul municipiilor din România în ceea ce priveşte rata de vaccinare anti-COVID.…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Accident rutier în Panticeu provocat de un şofer beat! Ce alcoolemie avea

Admin - Jun 10, 2021

La data de 9 iunie, în jurul orei 18.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au fost sesizaţi…