Focuri de armă în trafic la Turda! Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Cluj. Un poliţist din Turda a tras mai multe focuri de armă pentru a opri o mașină a cărui şofer nu se conformase semnalului agenţilor, fiind urmărit în trafic de două echipaje de Poliţie.

Un tânăr de 19 ani, din Turda, a fost transportat la spital după ce a fost împușcat, fiind internat în spital, potrivit realitateadecluj.net.

Un echipaj al Poliţiei municipiului Turda, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, existând indicii că acesta ar fi fost condus de o persoană care nu are permis de conducere.

,,Două echipaje de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire. Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un poliţist din cadrul echipajului, după somaţiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum şi două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecţie a străzilor Nicolae Vlăduţiu cu Mărului“, a precizat IPJ Cluj.

În mașină au fost identificat șoferul – un tânăr de 28 de ani, din Turda, care nu are permis de conducere, precum şi 4 pasageri. Unul dintre aceştia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta-spate al autovehicului, a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, întrucât avea o plagă prin împuşcare. El a fost internat.

Poliţia din Cluj face cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, dar verifică şi modul în care oamenii legii au intervenit în acest caz.

,,În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce priveşte modalitatea de intervenţie la eveniment“, a mai transmis IPJ Cluj.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Grav accident între Gherla şi Fizeşu Gherlii! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite (FOTO)

Admin - Dec 03, 2021

Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule. Din…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Cutremur în apropiere de Dej

Admin - Dec 02, 2021

Un cutremur de suprafață, s-a produs, joi, în județul Cluj, conform Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Țaga prins la pescuit cu o plasă-setcă monofilament

Admin - Dec 02, 2021

La data de 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire…