Începe Armenopolis Festival – un nou concept de eveniment la Gherla

După ani la rând în care gherlenii au fost obişnuiţi cu un anumit tip de evenimente (în mare parte tarabe cu mici şi bere), autorităţile locale au hotărât că este momentul pentru o schimbare radicală.

Astfel, a apărut Armenopolis Festival – un nou concept de evenimente care ne aduce mai aproape de activităţile organizate în marile oraşe ale ţării.

Autorităţile din Gherla doresc ca prin Armenopolis Festival să promoveze numai artiştii locali şi să susţină micile afaceri locale.

Armenopolis Festival va începe astăzi, 3 septembrie, şi va cuprinde numeroase concerte, expoziţii, activităţi şi modalităţi de petrecere a timpului liber. Legat de aspectul mâncării şi băuturii, la festivalul Armenopolis vor fi prezente restaurantele din Gherla care vor oferi produse alimentare to go (la mână). Astfel, mirosul prăjelilor de la tarabele cu mici va fi istorie.

Încă de dimineaţă au fost amenajate în centrul oraşului mai multe locuri de relaxare cu bean bag-uri şi paleţi cu pături. Zonele verzi ale parcului, care până nu demult erau neatinse, devin locuri în care gherlenii pot savura relaxaţi un concert, o carte sau un vin.

Pe lângă concertele deja anunţate, gherlenii se vor putea bucura şi de o bibliotecă în aer liber. Alegi o carte, te aşezi pe un bean bag şi te bucuri de vremea caldă de toamnă.

O altă iniţiativa deja lăudată pe reţelele sociale este acţiunea “Adoptă un câine! Adoptă un prieten”. Mai exact, în cadrul festivalului Armenopolis va fi amenajat un punct unde căţeii din cadrul adăpostului din Gherla vor putea fi adoptaţi.

Verifică programul complet al festivalului Armenopolis mai jos:

Imagini de la pregătirile pentru Armenopolis Festival:

foto: Claudiu Capra

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Grav accident între Gherla şi Fizeşu Gherlii! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite (FOTO)

Admin - Dec 03, 2021

Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule. Din…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Cutremur în apropiere de Dej

Admin - Dec 02, 2021

Un cutremur de suprafață, s-a produs, joi, în județul Cluj, conform Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Țaga prins la pescuit cu o plasă-setcă monofilament

Admin - Dec 02, 2021

La data de 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire…