Peste 190 de poliţişti vor fi la datorie pentru ca Paștele Catolic să fie petrecut în condiții de liniște și siguranță

Peste 190 de poliţişti vor fi la datorie, zilnic, pentru ca Paștele Catolic să fie petrecut în condiții de liniște și siguranță, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19 să fie respectate.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, vor acționa în sistem integrat, împreună cu jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și cei ai Grupării de Jandarmi Mobilă “Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță și respectarea măsurilor de sănătate publică.

Zilnic, în medie 130 de polițiști din dispozitivele de ordine și siguranță publică vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror incidente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia rapidă atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

De asemenea, pentru prevenirea producerii unor evenimentelor rutiere negative şi asigurarea fluenţei traficului rutier, în aceste zile, poliţiştii rutieri vor fi prezenți pe principalele artere rutiere din localitățile urbane, precum și pe sectoarele DN din județul Cluj.

În contextul măsurilor de prevenire a răspândirii și limitare a infectării cu noul coronavirus, reamintim:

– În noaptea de 3 spre 4 aprilie, va fi permisă circulația persoanelor,  în intervalul orar 20.00-2.00, pentru participarea la slujbele religioase organizate cu ocazia  Paștelui Catolic.

– Purtarea măștii de protecție rămâne obligatorie în toate spațiile publice, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Grav accident în Dumbrava! Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa

Admin - May 08, 2021

Un grav accident rutier a avut loc între Cluj şi Oradea. Un tânăr de 20 de ani a fost resuscitat…

Actualitate
shares0 views
Actualitate
shares0 views

Un bărbat care a condus beat şi fără permis a fost închis la Penitenciarul Gherla

Admin - May 07, 2021

La data de 6 mai, în urma activităților operative derulate, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla – Postul…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Bobâlna dat dispărut (FOTO)

Admin - May 07, 2021

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna Bobâlna, sat Bobâlna, a plecat de la locuinţa sa la…