Tânăr din Fizeşu Gherlii arestat! Ce a făcut

Ieri, 18 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări a reieșit faptul că, la aceeași data, bărbatul  ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite în încăperea unui imobil, aparținând unei femei din Turda, de unde a sustras două truse cu unelte electrice.

De asemenea, în cursul aceleiași zile, cel în cauză ar fi purtat fără drept, într-un mijloc de transport public în comun, un obiect tăietor înțepător.

Investigațiile efectuate de polițiștii au condus la depistarea cu operativitate a bărbatului, probatoriul administrat fiind temei pentru reținerea acestuia 24 de ore.

În cursul acestei zile, magistrații Judecătoriei Turda au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis mandatul de executare a măsurii, pentru 30 de zile.

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Eveniment
shares0 views
Actualitate, Eveniment
shares0 views

Grav accident între Gherla şi Fizeşu Gherlii! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite (FOTO)

Admin - Dec 03, 2021

Un accident rutier a avut loc azi, între localitățile Gherla și Fizeșul Gherlii, pe DJ109C, fiind implicate două autovehicule. Din…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Cutremur în apropiere de Dej

Admin - Dec 02, 2021

Un cutremur de suprafață, s-a produs, joi, în județul Cluj, conform Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului,…

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

Bărbat din Țaga prins la pescuit cu o plasă-setcă monofilament

Admin - Dec 02, 2021

La data de 1 decembrie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați cu privire…