Tânăr orfan din Gherla, admis la două facultăți de la UBB Cluj

Gheorghe Raus, un tânăr de 18 ani de la Unitate de tip familial din Gherla, a reușit să intre la două facultăți de la UBB Cluj.

Ghiță, așa cum îi spun apropiații, a fost un elev extrem de silitor, perseverent și dornic de cunoaștere pe parcursul celor 12 ani de școală. El a depus maximă străduință și a obținut rezultate deosebite la Bacalaureat, iar acum a fost admis la 2 facultăți importante din cadrul UBB Cluj (FSEGA și Sociologie și Asistență Socială), pe locurile fără taxă.

Ghiță, ai demonstrat că numai învăţând și muncind poți reuși în viața. Suntem foarte mândri de tine, ne-ai făcut o mare bucurie!

De azi ești student la UBB Cluj, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, specializarea Resurse Umane. Să ai succes deplin în noua etapă a vieții, să rămâi același tânăr bun și înțelept, și să continui să înveți cu aceeași determinare pentru a-ți atinge visul!”, spun cei care l-au crescut.

sursa: stiridecluj.ro

Stiri care te-ar putea interesa

Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views
Actualitate, Stiri din Judet
shares0 views

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a prezentat la școală un certificat de vaccinare fals pentru copilul său

Admin - Oct 23, 2021

O femeie din Cluj s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi prezentat la școală un certificat de vaccinare…

Stiri din Judet
shares0 views
Stiri din Judet
shares0 views

Focuri de armă în trafic la Turda! Un tânăr de 19 ani, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat

Admin - Oct 21, 2021

A fost urmărire ca în filme pe străzile din Cluj. Un poliţist din Turda a tras mai multe focuri de…

Social
shares0 views
Social
shares0 views

Direcția Asistență Socială Gherla distribuie lapte praf gratuit

Admin - Oct 21, 2021

Primăria Municipiului Gherla prin Direcția Asistență Socială vă aduce la cunoștință că începând de ieri, 20 octombrie 2021, va distribui…